Home


ACTIE 'STEENTJE BIJ'

Ook in Zeeland is de vraag groot is naar speciaal aangepaste, van moderne gemakken voorziene, woningen. Hiervoor zijn uiteraard financiële middelen nodig. Dankzij ons bestuurslid de heer Kees Hage hebben wij bij zijn afscheid als notaris reeds een mooi startkapitaal gekregen.

De Stichting is nu de actie 'Steentje(s) Bij' gestart. Voor deze actie hebben we 25.000 symbolische steentjes beschikbaar die worden verkocht voor slechts € 10,- per stuk.
Wanneer u ook uw steentje wilt bijdragen dan kunt u één of meerdere steentjes kopen, waarbij u een certificaat ontvangt met daarop vermeld het aantal steentjes dat u heeft bijgedragen. Draagt u minimaal 10 steentjes bij dan vermelden wij uw naam (advertentie) in het boekje dat wij naar aanleiding hiervan willen uitgeven, en draagt u minimaal 100 steentjes bij dan vermelden wij uw naam ook nog op de gravure die aan de vakantiewoning komt te hangen.

Wilt u het initiatief van de Stichting Hulp Gehandicapten ondersteunen, door uw steentje(s) bij te dragen, dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer 66 62 05 906 t.n.v. Stichting Hulp Gehandicapten te Goes, o.v.v. “vakantiebungalow”.

Laat de gehandicapten niet in de kou staan, en draag ook uw steentje(s) bij aan dit geweldige initiatief !!

 

Copyright shg-svg.nl
2002-2019